Wilt u de Thermomix® in actie zien?

Volg een kookdemo bij ons in Den Haag of bij u thuis. U krijgt een persoonlijke uitleg van de Thermomix®. U heeft de mogelijkheid om de Thermomix® zelf te bedienen en vragen te stellen. Wij koken met u een volledig menu (brood, salade, hoofdgerecht en dessert). De kookdemo is vrijblijvend, zonder aankopverpflichting. 

Online demos aan vanwege het Coronavirus.

Eigenlijk is het niet mogelijk om face-to-face demo-evenementen en kooklessen voor te bereiden, maar wij bieden wel Skype- of whats app afspraken aan, waarbij we u graag in een korte demo laten zien hoe u met de TM6 kunt koken.

Via Skype of whats app ondersteunen wij u bij het opstarten van uw Thermomix en installeren wij samen met u de aansluiting van de Thermomix met Cookidoo. Zo kunnen we u ook kort uitleggen hoe alles werkt. 

 

Demo bij ons in Den Haag

Wilt u de Thermomix® samen met anderen geïnteresseerden in actie zien? U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een van onze demo-evenementen of lunch/after work cooking classes in Den Haag. Wij zorgen voor alle ingrediënten. Kosten per persoon 11 Euro per demo-evenement of 6 Euro per lunch cooking/after work class. De deelnamekosten voor de Cooking Class variëren (30 - 65 Euro).

Thermomix®TM6 - Demo Event

Thermomix® TM6 - After Work Cooking Class

Donderdag, 04.03.2021, 18.00 uur

Donderdag, 18.03.2021,  18:00 uur

Thermomix® TM6 - Lunch Cooking Class

Vrijdag, 12.03.2021,12:00 uur

Vrijdag, 26.03.2021, 12:00 uur

Demo bij u thuis

Word gastvrouw/-heer van een Thermomix® kookervaring en nodig gerust gasten uit. U zorgt voor de ingrediënten (U ontvangt een boodschappenlijstje) en wij verzorgen de demo. 

Demo via Skype of Whats app

Laat ons uw gewenste datum weten. De Skype / Whats app afspraak is gratis en vrijblijvend.