· 

Nieuwe Mengmesbescherming voor de Thermomix TM6 is nu beschikkbar!

De nieuwe Mengmesbescherming is het ideale hulpmiddel bij het gebruik van de Sous-Vide en Slow-Cooking functie. Het deksel wordt over de messen geplaatst zodat direct contact tussen het voedsel en het mes wordt vermeden.


Met de sous-vide kookmodus kunnen fijne stukjes vlees perfect worden gekookt. In de Slow-Cooking kookmodus kunnen de ingrediënten voor een langere periode worden gekookt, waardoor de ingrediënten de maximale smaak krijgen en de uiteindelijke consistentie wordt verzacht.

 

We hebben dit nieuwe accessoire gezien bij Bimby Italië en Thermomix Polen. Tot nu toe wordt het niet aangeboden bij Thermomix Benelux. Wij houden u op de hoogte, "like" ons op Facebook of volg ons op Instagram.

 

31.08.2019: De messendeksel is nu ook beschikbaar in de Benelux!!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Anne Harmes (zaterdag, 31 augustus 2019 12:10)

    Eindelijk!

  • #2

    Rolanda Lugtenaar (zaterdag, 31 augustus 2019 12:38)

    Geweldig!