De Thermomix® TM6 kan meer dan 25 verschillende functies en modi uitvoeren

De Thermomix® TM6 combineert vele verschillende functies in één apparaat. Dit vereenvoudigt de bereiding van maaltijden voor elke chef-kok, zelfs voor topkoks. De Thermomix® is zo populair omdat iedereen er als een professional mee kan koken. Bovendien is de Thermomix® eenvoudig te bedienen via een touchscreen.

 

Het is ook belangrijk om te weten dat de Thermomix® TM6 voortdurend wordt aangepast en geoptimaliseerd. U ontvangt regelmatig software-updates met functieverbeteringen of zelfs nieuwe standen die nieuwe technische mogelijkheden toevoegen.Wat kan de nieuwe Thermomix® TM6 doen wat de Thermomix® TM5 niet kan?

Naast de functies van de Thermomix® TM5 heeft de Thermomix® TM6 nog 4 andere functies. De Thermomix® TM6 is geschikt voor het braden van aroma's, geroosterd vlees en groenten en karamelgerechten. Extra programma's maken sous-vide koken, langzaam koken en fermenteren gemakkelijk en geven u nog meer mogelijkheden.

  • Slow -Cooking
  • Fermenteren
  • Sous - Vide koken
  • Verwarmen tot 160 gradenDemonstratie boeken

Een apparaat met vele mogelijkheden om te koken. Neem de tijd en ervaar wat de Thermomix® te bieden heeft tijdens een demonstratie door ons.