5 Voordelen die uw leven verbeteren!

 

Met Thermomix ® kunt u elke dag snel en gemakkelijk gezonde en heerlijke maaltijden bereiden. Koken met de multifunctionele keukenmachine biedt 5 voordelen die uw levenskwaliteit verbeteren:

  • Snel
  • Creatief
  • Gezond
  • Economisch
  • Eenvoudig

Snel

Je hebt niet veel tijd om te koken? Met de Thermomix® kunt u in 30 minuten een complete maaltijd bereiden. De Thermomix® neemt op betrouwbare wijze een groot deel van het koken over en kan u begeleiden met de guided-cooking kookfunctie. Terwijl de Thermomix® voor u kookt, heeft u meer tijd voor andere belangrijke dingen of kunt u gewoon ontspannen.


Creatief

Wat moet ik vandaag koken? Met de Thermomix® komt u nooit zonder kookideeën te zitten. Ontdek de talrijke recepten op de Thermomix® in de Cookidoo® en in de Thermomix® kookboeken. Cookidoo® ondersteunt u bij de wekelijkse planning met een boodschappenlijstje. Er is ook een levendige uitwisseling van recepten op het internet (youtube, pinterest, facebook, etc.).


Gezond

Met de Thermomix® kookt u verser en gezondere maaltijden. Daarnaast is er een schat aan recepten die speciale voedingsbehoeften of een gezondere levensstijl ondersteunen (bijv. koolhydraatarm, schoon eten, glutenvrij). 


Economisch

Een Thermomix® vervangt meerdere keukenapparaten omdat het meer dan 20 functies en modi in één apparaat combineert. Maar de Thermomix® bespaart u ook veel geld en tijd. Hij kan verse levensmiddelen en bakkerijproducten van hoge kwaliteit bereiden, waarvoor u in de winkel veel meer betaalt (brood, gebak, pizza, pizza, soepen, risotto, etc.). Met de alles-in-één maaltijden bespaart u energie en ontlast u dus ook het Milieu.


Eenvoudig

Met de Thermomix® zijn zowel alledaagse gerechten als geraffineerde gerechten eenvoudig te bereiden. De recepten van Thermomix® zijn door Thermomix® uitgeprobeerd en getest en bieden u voor elke gelegenheid een maaltijd met een garantie op succes.

 
Demonstratie boeken

Een apparaat met vele mogelijkheden om te koken. Neem de tijd en ervaar wat de Thermomix® te bieden heeft tijdens een demonstratie door ons.