Thermomix® TM6

Thermomix® TM6 · 03/07/2024
Met stap-voor-stap instructies, video's en een uitgebreide gids zorgt Cookidoo, 's werelds grootste receptenplatform, ervoor dat elke maaltijd perfect is. Voor slechts €4 per maand heb je toegang tot duizenden recepten, waardoor je een hele bibliotheek aan recepten voor je Thermomix, de app en het internet binnen handbereik hebt! Echter, om de hoge standaarden van kwaliteit en innovatie te behouden, is een prijswijziging naar €5 per maand nodig. Het goede nieuws is dat de prijswijziging...
We hebben een nieuwe Gastvrouw/heer actie juli 2024

Haal nog meer uit je Thermomix® met de Cutter
Thermomix® TM6 · 01/08/2023
Thermomix Cutter - Thermomix Gemüsestyler

Thermomix® Sparkling Black - 140 year Limited Edition
Thermomix® TM6 · 01/06/2023
"Om het 140-jarig bestaan van Vorwerk te vieren, is de Thermomix nu in een speciaal jasje verkrijgbaar. De Thermomix® TM6 140-Year Limited Edition Sparkling Black is slechts een korte tijd te bestellen en beperkt beschikbaar!

Thermomix® Cutter: BESCHIKBAAR!
Thermomix® TM6 · 01/05/2023
Thermomix® Cutter: BESCHIKBAAR!

Splits de aankoopprijs van de Thermomix in 3 termijnen en betaal 0% rente - Split the purchase price of the Thermomix into 3 installments and pay 0% interest.

Update : TM6 maakt zich klaar voor de Thermomix® Cutter !!!
Thermomix® TM6 · 17/01/2023
Update : TM6 maakt zich klaar voor de Thermomix® Cutter !!

THERMOMIX® COOKING CLASSES -  A taste of Thailand
Thermomix® TM6 · 10/10/2022
THERMOMIX® COOKING CLASSES - AZIATISCH A taste of Thailand Leun achterover en geniet van een kopje koffie terwijl u de heerlijke Aziatische gerechten proeft die voor uw ogen worden bereid.

Heb je al een Thermomix® TM6 en ken je iemand die ook een Thermomix® zou willen kopen? Dan kun je een commissie krijgen.
Thermomix® TM6 · 16/09/2022
Heb je al een Thermomix® TM6 en ken je iemand die ook een Thermomix® zou willen kopen? Dan kun je een commissie krijgen.

Thermomix® Peeler
Thermomix® TM6 · 01/09/2022
De Thermomix® Peeler is en Thermomix® Wave met Peeler en combineert drie functies: 1. Sous-vide koken: De Thermomix® Wave met Peeler kan ook vlees, vis en groenten sous-vide in omgekeerde volgorde bereiden. Sappige resultaten dankzij de lange garing in de vacuümzak bij lage temperaturen - dat is genieten op het hoogste niveau. Het zakje wordt voorzichtig door de schacht geschoven. 2. Slow Cooking: de Thermomix® blijft ook tegen de klok in heerlijk pulled pork of goulash bereiden dankzij de...

Meer weergeven