· 

Thermomix® Sparkling Black - 140 year Limited Edition

"Om het 140-jarig bestaan van Vorwerk te vieren, is de Thermomix nu in een speciaal jasje verkrijgbaar. De Thermomix® TM6 140-Year Limited Edition Sparkling Black is slechts een korte tijd te bestellen en beperkt beschikbaar! 

 

Met een volledig nieuw oppervlak is deze een echte blikvanger! 

Het gestructureerde oppervlak is gebaseerd op het glinsteren van een diamant, en werd aangebracht met de nieuwste laser technologie. Het laseren van de verschillende lagen alleen, duurt langer dan 200 uur, waarna deze is afgewerkt met een schitterende glans.

Het is het meest robuuste oppervlak dat een Thermomix al ooit gehad heeft: geheel ongevoelig voor vingerafdrukken en krassen.

Verder heeft de Sparkling Black champagnekleurige accenten voor het logo, de draaiknop, het handvat en het ventilatie element. 

Deze past bij zowel donkere als lichte keukenkasten, maar zet ook spannende accenten bij lichte of gekleurde keukenelementen, bijvoorbeeld als contrast met een houten werkblad of met felgekleurde keukenfronten. Wie wil genieten van kookplezier en trendy design in Sparkling Black, mag deze limited edition van de Thermomix® TM6 zeker niet missen!"

 Cnudde Thermomix Benelux advisor nieuwsletter Juni 2023

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0