Dit is ons ervaren Thermomix® team

Klantvriendelijk is al sinds 1971 een traditie bij Vorwerk in Duitsland, de fabrikant van Thermomix®. Als ervaren Thermomix® adviseurs presenteren wij u de Thermomix® graag geheel vrijblijvend tijdens een persoonlijke demo. Zo ervaart u zelf de voordelen van koken met Thermomix®. Wij bereiden samen met u heerlijke gerechten en dan kunt u zich overtuigen van de innovatieve technologie en functies van de Thermomix®.

 

Wij demonstreren de Thermomix® niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees en Chinees. 


Begona

Teamleider & Adviseur Thermomix® Benelux

Anne

Adviseur Thermomix® Benelux

Carmen

Adviseur Thermomix® Benelux


Georgina

Adviseur Thermomix® Benelux

Renee

Adviseur Thermomix® Benelux

ElaIne

Adviseur Thermomix® Benelux


Lucy

Adviseur Thermomix® Benelux

Marisa

Advisor Thermomix® Benelux

Adriana

Adviseur Thermomix® Benelux


Jinga

Adviseur Thermomix® Benelux

lisan

Adviseur Thermomix® Benelux

Judith

Adviseur Thermomix® Benelux


Mora

Adviseur Thermomix® Benelux

Matthias

Beginner Thermomix® Benelux


Begoña en Anne ontvingen speciale prijzen van Thermomix® Benelux

Begoña en Anne maken al lange tijd deel uit van het succesvolle Kooksensatie-team. Inmiddels hebben zij een grote groep tevreden klanten om zich heen verzameld. De inzet en werkwijze van Begoña en Anne wordt door de klanten gewaardeerd. Dit blijkt niet alleen uit de vele complimenten en doorverwezen klanten; ook is de verkoop van de Thermomix® flink gegroeid.

 

Het succes beloond

Het succes van deze twee Thermomix® Adviseurs is bij Thermomix® Benelux niet onopgemerkt gebleven. Als dank voor hun bijzondere prestaties werden zij op 01-04-2021 in het zonnetje gezet. Zij ontvingen elk een Thermomix® TM6 als geschenk van Thermomix® Benelux.

 

Tevreden klanten doen de omzet stijgen

Begoña, teamleider van de Kooksensatie, heeft veruit de hoogste absolute verkoopcijfers behaald die ooit door een Adviseur in Nederland zijn behaald. Zij heeft dan ook als eerste Adviseur in Nederland een 2e Thermomix® verdiend. Op de vraag hoe zij de hoge verkoopcijfers verklaart, antwoordt zij: "Het succes is te danken aan verschillende factoren. Om te beginnen: natuurlijk mijn vele tevreden klanten. Zij verdienen veel krediet hiervoor, omdat zij mij aanbevelen. Ik wil er graag zijn voor mijn klanten. Door mijn ervaring kan ik hen vaak helpen met tips en adviezen. Ik merk dat deze werkwijze op prijs gesteld wordt. Hiernaast word ik omringd door een geweldig team van enthousiaste adviseurs. Met het hele team zorgen we ervoor dat de klant tevreden is én tevreden blijft”.  

 

De kracht van ervaring 

Anne is een zeer ervaren adviseur binnen het team van Kooksensatie. Ook zij verdiende haar eerste gratis Thermomix® TM6. Anne kookt al met een Thermomix® sinds 2003! Ze is begonnen met de TM3300, opgevolgd door de TM31 in 2008. Toen Thermomix® Benelux de Thermomix® TM31 in Nederland introduceerde voor de particuliere markt was Anne een van de eersten die zich bij het verkoopteam voegde. Door haar jarenlange ervaring weet Anne ongeveer alles van de Thermomix®. De Thermomix® heeft voor Anne geen geheimen en ze kan er alles mee. Deze ervaring is natuurlijk een groot pluspunt bij de presentaties. Verzin maar een gerecht en Anne kan het maken met de Thermomix®!


Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!