Wilt u de Thermomix® in actie zien?

Volg een kookdemo bij ons in Den Haag of bij u thuis. U krijgt een persoonlijke uitleg van de Thermomix®. U heeft de mogelijkheid om de Thermomix® zelf te bedienen en vragen te stellen. Wij koken met u een volledig menu (brood, salade, hoofdgerecht en dessert). De kookdemo is vrijblijvend, zonder aankopverpflichting. 

Let op: Momenteel bieden we geen demo's aan vanwege het Coronavirus.

 Wij bieden echter wel Skype-afspraken aan, waarbij wij graag samen met u de Thermomix opstarten en de aansluiting van de Thermomix met Cookidoo samen met u installeren. Zo kunnen we u ook kort uitleggen hoe alles werkt.

 

Demo bij ons in Den Haag

Wilt u de Thermomix® samen met anderen geïnteresseerden in actie zien? U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een van onze demo-evenementen of lunch/after work cooking classes in Den Haag. Wij zorgen voor alle ingrediënten. Kosten per persoon 11 Euro per demo-evenement of 6 Euro per lunch cooking/after work class. De deelnamekosten voor de Cooking Class variëren (30 - 65 Euro).

Thermomix®TM6 - Demo Event

Donderdag, 05.03. 10.00 - 12.00

Donderdag, 12.03. 10.00 - 12.00

Thermomix® TM6 - After Work Cooking Class

Vrijdag, 20.03. 18:30 -19:30

Thermomix® TM6 - Lunch Cooking Class

Elke vrijdag, 12:00 -13:00

Demo bij u thuis

Word gastvrouw/-heer van een Thermomix® kookervaring en nodig gerust gasten uit. U zorgt voor de ingrediënten (U ontvangt een boodschappenlijstje) en wij verzorgen de demo.