· 

Haal nog meer uit je Thermomix® met de Cutter

 

"Thermomix® denkt er altijd over na hoeje je leven in de keuken kunt vereenvoudigen.

De Thermomix® Cutter is de perfecte aanvulling op je Thermomix® om je ingrediënten in plakjes te snijden en te raspen. Je zal nog sneller koken, met indrukwekkender resultaten. De Thermomix® Cutter zorgt voor een gemakkelijkere voedselbereiding door zijn belangrijkste voordelen:

• Veelzijdige en unieke schijf – 4 verschillende snijwijzen met één enkele schijf.

De Thermomix®-snijschijf is één enkele schijf die op 4 verschillende manieren snijdt: dunne plakjes, dikke plakken, fijn geraspt en grof geraspt. De schijf is compact en kan netjes en veilig opgeborgen worden in het mesdeksel.

• Bespaart tijd in de keuken.

De Thermomix® Cutter is veelzijdig genoeg voor dagelijks gebruik."

Cutter Welkomst- boek van Vorwerk

 

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0