· 

Thermomix® Cutter: BESCHIKBAAR!

Door productieproblemen bij Vorwerk wacht u langer op de cutter dan verwacht.  Eind april begon de levering van de Thermomix® Cutter aan de klanten die in november en december een TM6 kochten en de Cutter cadeau kregen. Er worden inspanningen geleverd om zo snel mogelijk aan alle klanten te leveren - wees geduldig als u nog op levering wacht.  Op 9 mei komt er een internationale software-update uit. De nieuwe snijmodi, snijden en raspen zullen beschikbaar zijn.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    dewulf eveline (woensdag, 31 mei 2023 17:03)

    Hallo, Kan ik de cutter online bestellen? gr

  • #2

    kooksensatie (donderdag, 01 juni 2023 22:07)

    In principe wel, maar momenteel is het alweer uitverkocht. De vraag is extreem hoog en de productie houdt het niet bij.