· 

Eindelijk! Maak je eigen recepten in Cookidoo®!

Thermomix® heeft iets nieuws! Wie thuis een Thermomix® heeft, gebruikt meestal ook de Cookidoo® functies. Klanten kunnen gewoon de recepten op het toestel lezen en de stappen één voor één doorlopen tot het afgewerkte gerecht.

 

Thermomix® fabrikant Vorwerk heeft nu een nieuwe functie op Cookidoo® voor dit doel. 

  

Recepten kunnen nu worden gewijzigd op Cookidoo®.  Het is ook mogelijk er uw eigen recepten op te slaan. U kunt bijvoorbeeld ingrediënten die u niet lekker vindt gewoon verwijderen.

 

Je kunt naar "Mijn recepten" gaan in je Thermomix® account en naar "Gecreerde recepten" gaan. Het originele recept is daar geïmporteerd. Dan kun je alles veranderen wat je niet lekker vindt en ook meer ingrediënten toevoegen.

 

Als u gerechten van bijvoorbeeld Rezeptwelt.de direct op uw Thermomix® wilt hebben, kunt u deze online importeren. Dit werkt op precies dezelfde manier, behalve dat u dan de link in het veld invoegt. U kunt hier ook wijzigingen in de composities aanbrengen.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0