· 

Dina begint aan haar weg om Thermomix-adviseur te worden

Acht jaar geleden ging ik een vriendin bezoeken in Luxemburg. Ze had heerlijk gekookt. Ik was verbaasd dat ze voor zoveel mensen had kunnen koken. Helemaal alleen. Het waren ook niet de meest eenvoudige gerechten. Het bleek dat zij haar Thermomix gebruikt had. Het was het model TM31. Ik was erg onder de indruk van wat de Thermomix kon doen en werd er gelijk verliefd op. Vanaf dat moment wilde ik ook graag een Thermomix hebben.

 

Thermomix was bij mij niet helemaal onbekend. In Portugal (waar mijn familie woont) is de Thermomix een heel populair apparaat. In Portugal is de Thermomix bekend onder de naam “Bimby”. Ik had veel van het apparaat gehoord, maar had het nog nooit eerder “in actie” gezien. Toen ik zelf had ervaren wat Thermomix allemaal kon doen, was ik direct verkocht.

 

Zoals gezegd, was ik helemaal overtuigd van de Thermomix. Ik zou maaltijden kunnen maken die normaal gesproken erg veel tijd zouden kosten. Ik zou de favoriete (Portugese) maaltijden voor mijn man kunnen maken, pasteitjes, vers brood en aardbeienijs voor de kinderen. Ik had ideeën genoeg.

 

Om de Thermomix te kunnen kopen, maakte ik een plan. Ik ben begonnen met het sparen van koopzegels bij de Albert Heijn. Ongemerkt spaarde ik langzaam het benodigde bedrag bij elkaar. Toen ik genoeg gespaard had heb ik gelijk contact opgenomen met het Kooksensatie-team van Begoña. Nu ben ik de gelukkige bezitter van een Thermomix TM6!

 

Na de aankoop van mijn Thermomix wilde ik graag mijn enthousiasme delen met anderen. Ik maak nu deel uit van het Kooksensatie-team van Begoña. Dit betekent dat ik aan anderen laat zien wat de Thermomix allemaal kan. Hierna kan de Thermomix ook via mij besteld worden. Het is hartstikke leuk: ik ben bezig met mijn hobby (koken) én ik verdien er wat mee!  

Reactie schrijven

Commentaren: 0