· 

Thermomix® TM6 snelle levering in Haaglanden (Den Haag/Delft/Leidschendam-Voorburg/Midden-Delfland/Pijnacker-Nootdorp/Rijswijk/Wassenaar/Westland/Zoetermeer)

Ons team is zo gegroeid dat wij de Thermomix® TM6 of TM6 Pack binnen 48 uur na ontvangst van betaling gratis kunnen leveren in Haaglanden, zolang de voorraad strekt in Den Haag. Wij willen deze service binnenkort uitbreiden naar Rotterdam, Katwijk en Leiden. 

 

Wat is de procedure? U neemt contact met ons op via ons contactformulier. Geef aan of u een Thermomix® TM6 of het TM6-pakket wilt, aanbieding van de maand (als er een bestaat, zie Acties) en in welke taal u het kookboek wilt hebben.  

 

Helaas kunnen wij deze unieke service alleen aanbieden voor TM6-bestellingen en niet voor Thermomix® TM5-bestellingen. Als u echter een Thermomix® TM5 bestelt, kunnen wij deze rechtstreeks bij het centrale magazijn voor u bestellen.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0