· 

Thermomix® Cookidoo: Merhaba Türkiye!

Al ontdekt? Cookidoo® is nu ook beschikbaar in Turkije! Kijk uit naar originele Turkse delicatessen in de Turkse taal. Wil je meteen beginnen met koken? Selecteer gewoon "Turks" als de taal in het filter zoeken en je bent klaar om te gaan.

Zaten keşfettiniz mi? Cookidoo® artık Türkiye'de! Türk dilinde orijinal Türk lezzetlerini dört gözle bekleyin. Hemen pişirmeye başlamak ister misiniz? Filtre aramasında dil olarak "Türkçe"yi duymanız yeterlidir ve artık hazırsınız.

Already discovered? Cookidoo® is now also available in Turkey! Look forward to original Turkish delicacies in Turkish. You want to start cooking right away? Simply select "Turkish" as the language in the filter search and you're ready to go.

Wij geven THERMOMIX® demo's niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees ,Turks en Chinees.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Rendering (maandag, 07 juni 2021 11:45)

  De Turkse keuken is voortreffelijk met verfijnde smaken. Jammer genoeg ben ik de Turkse taal niet machtig... Kunnen de Turkse recepten niet in het Nederlands vertaald worden, zodat meer mensen kunnen genieten van de heerlijke Turkse gerechten?

 • #2

  liesbeth (dinsdag, 08 juni 2021 17:39)

  Graag vertaling!

 • #3

  kooksensatie (woensdag, 09 juni 2021 11:43)

  Er was nog geen Cookidoo in Turkije. De Turkse Thermomix fans zijn dan ook erg blij dat ze nu hun eigen Cookidoo hebben. Met de Cookidoo account heb je ook toegang tot de recepten van het Turkse Cookidoo platform. U kunt dan de recepten in het Turks vertalen naar het Nederlands op uw computer met behulp van een vertaler (bijv. google translate). Op deze manier kunnen alle Cookodoo abonnees ook de Turkse recepten in hun eigen taal zien.