· 

Thermomix® Peeler

De Thermomix® Peeler is en Thermomix® Wave met Peeler en combineert drie functies:

 

 

1. Sous-vide koken: De Thermomix® Wave met Peeler kan ook vlees, vis en groenten sous-vide in omgekeerde volgorde bereiden. Sappige resultaten dankzij de lange garing in de vacuümzak bij lage temperaturen - dat is genieten op het hoogste niveau. Het zakje wordt voorzichtig door de schacht geschoven.

 

2. Slow Cooking: de Thermomix® blijft ook tegen de klok in heerlijk pulled pork of goulash bereiden dankzij de schacht met peeler: In de populaire Slow Cooking mode!

 

3. Peelen: Met de klok mee wordt de ruwe kant gebruikt en wordt de schil van de aardappelen direct in de mengkom geschild. De schilfunctie helpt u bij de bereiding en is geschikt voor verdere verwerking, zoals puree of gratins. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0