· 

Welkom Renée, onze nieuwe adviseur uit Oegstgeest!

Al sinds mijn twaalfde kook ik zelfstandig hele maaltijden en ik heb dus ruime ervaring in de keuken. Maar sinds ik mijn thermomix heb is mijn kookervaring compleet veranderd.


Door Cookidoo, het ingebouwde online receptenplatform, heb ik een hele nieuwe wereld aan gerechten ontdekt en heb ik veel meer inspiratie om eens wat anders te koken. Door het stap voor stap volgen van de recepten is het super eenvoudig om deze te maken. Ook ingewikkelde sauzen en bijvoorbeeld mayonaise tover ik met de Thermomix in enkele minuten op tafel.

Onze kinderen maken nu eveneens regelmatig maaltijden klaar, die ik op afstand via de Cookidoo app in de thermomix zet. Ik bel als ik in de auto naar huis stap en zij gaan er dan alvast mee aan de slag. Als ik thuiskom ruik ik al de heerlijkste geuren en kunnen we direct aan tafel.

De Thermomix heeft mijn culinaire leven enorm verrijkt en eenvoudiger gemaakt. Ik gun daarom iedereen zo’n geweldige multifunctionele alleskunner in de keuken en leg tijdens een demonstratie met plezier uit wat de talloze mogelijkheden zijn en vertel graag mijn tips en trucs.

Reactie schrijven

Commentaren: 0