· 

Levertijd adieu - Kooksensatie heeft Thermomix® TM6 op voorraad

Door de goede samenwerking met de distributeur heeft Kooksensatie nu een eigen voorraad van Thermomix® TM6 in Den Haag. Onze klanten hebben nu de keuze of ze een levering rechtstreeks van de distributeur willen of dat ze een TM6 uit onze voorraad willen kopen. Nu is het mogelijk om direct na een open demo uw eigen Thermomix TM6 mee te nemen. Zo kan de TM6 zonder levertijd in uw keuken komen. 

Wij staan tot uw beschikking voor eventuele vragen voor, tijdens en na de aankoop. We hebben routine met "Diplomatic sale" en "Tax free" verkoop.  Wij organiseren verschillende cooking classes: Spaanse tapas, Chinese keuken, Turkse keuken, gluten- en lactosevrije gerechten, koolhydraatarme gerechten. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Monique Zwinkels (dinsdag, 23 maart 2021 22:16)

    Kan ik een TM 6 bij jullie ophalen in Den Haag?

  • #2

    Kooksensatie (woensdag, 24 maart 2021 07:46)

    Ja, dat kan je wel.