Thermomix Friend® - Een ingenieus accessoire voor de Thermomix®!

Met de Thermomix Friend® kunt u complete maaltijden bereiden in twee mengbekers tegelijk. De Thermomix Friend® kan samen met de Thermomix® TM5 of TM6 worden gebruikt. 

 

Met de Thermomix Friend® kunt u nog meer tijd besparen, zowel voor de dagelijkse keuken als voor speciale gelegenheden, omdat meergangenmenu's parallel kunnen worden bereid.  De Thermomix® en Thermomix Friend® werken samen terwijl u de recepten volgt met exclusieve parallelle begeleiding tijdens het koken. 

 

Terwijl uw Thermomix Friend® langere stappen of recepten kookt, zoals stoofschotels, kan Thermomix® zorgen voor soep, bijgerechten of dessert. Of terwijl de TM5 of TM6 zijn werk efficiënt blijft doen, kunt u de Thermomix Friend® ondertussen gebruiken om sauzen te bereiden, bijgerechten te koken of het deeg te roeren.

 

Wanneer u Thermomix® met Thermomix Friend® gebruikt, kunt u nog grotere porties koken die u nodig heeft. Dit helpt als je een groot gezin hebt, wilt koken voor een feestje of als je in porties kookt voor zelfgemaakte diepvriesmaaltijden.

 

Thermomix Friend
Thermomix Friend


Welke functies heeft de Thermomix Friend®?

De Thermomix Friend® heeft roerniveaus 1+2 en verwarmt tot 120°C of Varoma-temperatuur.


ZIJN ER SPECIALE RECEPTEN VOOR DE THERMOMIX FRIEND®?

De speciale recepten voor het koken met de Thermomix® en de Thermonix Friend® vindt u op de volgende link:

Search - Cookidoo® – the official Thermomix® recipe platform


Hoe kan ik een Thermomix FRIEND® kopen?

De levertijd is dan ongeveer 2-3 weken vanaf ontvangst van betaling.  Op dit moment kunt u de Thermomix Friend® alleen als volgt kopen:

 

1. De Thermomix Friend® kan samen met de Thermomix® TM6 worden besteld. 

2. De gastheren/gastvrouwen van een demo kunnen, onder bepaalde voorwaarden, een bon voor een Thermomix Friend®  ter waarde van 100 euro ontvangen en deze gebruiken om de Thermomix Friend® te bestellen.