Thermomix® - zo makkelijk en zo lekker

Er zijn 2 manieren om maaltijden te bereiden met de Thermomix®. U kunt zich laten leiden door de geleide kookfunctie of koken volgens de Thermomix® kookboeken. Voor de guided-cooking met de Thermomix® TM5  functie heeft u een receptenchip of de Cook-key® nodig, waarop het recept uit het Thermomix® receptenportaal, Cookidoo® , wordt geladen.  In de Thermomix® TM6 is de Cook-key® en de recepten van de Basis Cook Book al in het apparaat geïntegreerd. Het maakt niet uit welke optie u ook gebruikt - alles is snel, eenvoudig en perfect. 

  • Guided cooking
  • Handleidig koken

Guided cooking Met chip

Thermomix koken receptenchip

Kies gewoon een recept uit uw receptenchip en volg de stappen op het display. Tijd, temperatuur en snelheid zijn vooraf ingesteld voor elke stap. Hun belangrijkste taak is om de ingrediënten volgens de instructies in de mengkom te mengen en het proces te starten door aan een knop te draaien. De receptenchip kan alleen gebruikt worden met de Thermomix® TM5.

Guided Cooking met Cook-key®

De Cook-key® is een accessoire dat de Thermomix® TM5 web-enabled maakt. Zo kunt u uw favoriete recepten direct vanuit het Thermomix® -receptenportaal, Cookidoo®, op uw slimme keukenhulp via WLAN laden. De Cook-key® is niet inbegrepen in de basisuitrusting van de Thermomix®.

In de Thermomix® TM6 is de Cook-key® al in het apparaat geïntegreerd.

Handleidig koken

Thermomix kookboeken

U kunt de Thermomix® ook gebruiken om recepten uit Thermomix® kookboeken te bereiden. Vervolgens voert u de instellingen op het display handmatig in, volgens de instructies van het recept. De Thermomix® neemt vele voorbereidingsstappen over.

 

 

 Demonstratie boeken

Een apparaat met vele mogelijkheden om te koken. Neem de tijd en ervaar wat de Thermomix® te bieden heeft tijdens een demonstratie door ons.