Ontvang eemalig een GRATIS TM5 mengbeker!

U bent bestaande Thermomix® Benelux klant - bestaand voor 31 August 2019 - en u zou graag een GRATIS TM5 mengbeker ontvangen? Organizeer dan een Thermomix® demonstratie bij u thuis voor minstens 3 gasten met een verschillend domicilieadress en maak kans op dit eenmalig aanbod.

Voor alle demonstraties  waar minstens 1in september betaalde Thermomix® verkoop wordt gerealiseerd, ontvangt de gastvrouw /-heer een GRATIS TM5 mengbeker. 

Van deze actie kann dus maar 1 maal worden gebruik gemaakt, is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en is geldig zolang de voorraad strekt. Aarzel niet en neem vlug contact po met ons of via onderstaande link om een demonstratie bij u thuis te organizeeren.  

https://www.kooksensatie.com/contact/

Reactie schrijven

Commentaren: 0