· 

Nieuwe TM6 modi

De laatste update verbetert de Thermomix® TM6. Het is beschikbaar vanaf 09.12.2019 in de Benelux en brengt 2 nieuwe kookmodi voor de Thermomix® TM6: "rijstkoker" en "verdikken". Deze worden automatisch afgespeeld via Cookidoo® op uw Thermomix® TM6 wanneer u deze aansluit op uw Cookidoo® account.

Eindelijk kunt u automatisch rijst maken met de Thermomix® TM6. Met de "rijstkooker" modus kunnen rijst, bulgur en gierst in een mum van tijd gekookt worden. Gewoon wegen, water en zout toevoegen en aan het einde van de kooktijd is het bijgerecht perfect.

 

De "verdikken" modus is echt fantastisch. Met deze modus kunt u sauzen of puddingen bereiden, die hun romige consistentie krijgen met eieren, bloem of zetmeel. U kunt alle ingrediënten in de mengbeker samenvoegen, ongeacht de temperatuur. Het resultaat is een klontervrije, perfect verdikte saus.

 

Er zijn ook 2 nieuwe kleine receptencollecties: "Mode Sauce" in het Frans en "Rice and Grains" in het Engels.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0