ACTIE GASTHEER / GASTVROUW - Gratis TM 5 Mengbeker of Kobold Kruimeldief


 

In januari & februari 2020 bieden we aan Thermomix Benelux particuliere klanten (TM31-TM5-TM6) - klant vóór 30 november 2019 - die, voor min. 3 gasten met verschillend domicilieadres, een demonstratie thuis organiseren, en waar er minstens 1 of meerdere in januari of februari (volgens maand van bestelling) betaalde Thermomix verkopen* worden gerealiseerd, de mogelijkheid om ipv. het basis gastgeschenk (cadeaubon/silpat) een GRATIS TM5 MENGBEKER OF KOBOLD KRUIMELDIEF te ontvangen. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties en loopt zolang de voorraad strekt. Niet geldig bij een aankoop op krediet! Om van deze actie te kunnen genieten moeten ALLE voorwaarden stipt worden nageleefd.

Reactie schrijven

Commentaren: 0