· 

Hello Cookidoo® 3.0!

Cookidoo 3.0 komt, Zorg ervoor dat je alle info krijgt!

Ons recepten platform, Cookidoo®, wordt beter en beter met een spannende update. Binnenkort zul je in staat zijn om Cookidoo® recepten te bewerken, je eigen familie favorieten toe te voegen (yep, zelfs de kooksensatie favoriete recepten), en recepten importeren uit recept gemeenschap. Maaltijden plannen en boodschappen doen wordt een fluitje van een cent, met al je recepten voor de week op één plek!

 

Er zal een wijziging plaatsvinden in de Cookidoo® servicevoorwaarden omdat een nieuwe "Aangemaakte Recepten" functie zal worden geïntroduceerd. De nieuwe voorwaarden zullen over 6 weken van kracht zijn en zijn nu al te vinden op Cookidoo®.

 

Er komt een nieuw prijsmodel voor Cookidoo® in 2022. De Versie 3.0 zal 48 EUR per jaar gaan kosten. Voor de prijsaanpassing kan je op Cookidoo® genieten van de "Aangemaakte Recepten" voor 36 EUR.

 

Geen zorgen, je hoeft op dit moment niets te doen. Als je al een Cookidoo account hebt, zal meer informatie binnenkort in je mailbox belanden.

 

Maar vergeet niet je profiel op cooidoo te checken en akkoord te gaan met het toesturen van nieuws via je email adres!

 

Cookidoo 3.0 is coming, make sure you get all the infos!

Our recipe platform, Cookidoo®, is getting better and better with an exciting update. Soon you’ll be able to edit Cookidoo® recipes, add your own family favourites (yep, even the kooksensatie favourite recipes), and import recipes from Recipe Community. Meal planning and shopping will be a breeze, with all your recipes for the week in one place! There will be a change to the Cookidoo® terms of service as a new "Created Recipes" feature will be introduced. The new terms and conditions will be valid in 6 weeks and can already be found on Cookidoo®.

 

There will be a New Cookidoo® pricing model in 2022. The Version 3.0 will cost 48 EUR a year. Before the price adjustment you can enjoy the "Created Recipes" on Cookidoo® for 36 EUR.

 

No worries, you don't have to do anything at the moment. If you already have a Cookidoo account, more information will be hitting your mailbox soon.

 

 

But do not forget to check the your profile on cooidoo and agree on sending you news via your email adress!


Reactie schrijven

Commentaren: 0