· 

Welkom Elaine!

Een paar jaar geleden vertelde een vriendin aan mij dat ze een geweldige keukenmachine had gezien. Zij vertelde dat de keukenmachine alles kan; hakken, fijnsnijden, mixen, kneden, koken en nog veel meer. Deze machine zou alle andere apparaten in de keuken overbodig maken. Het ging om de Thermomix TM5.

 

Op het moment dat mijn vriendin de Thermomix wilde kopen heeft zij een demonstratie aangevraagd en mij uitgenodigd. Zij weet dat koken mijn grootste hobby is. Tijdens de demonstratie was ik er gelijk van overtuigd. Ik wilde heel graag de keukenmachine hebben waarmee ik eenvoudig vele lekkere gerechten kan maken.

 

Na de demonstratie heb ik de Thermomix gekocht. Kort daarna ben ik begonnen met het maken van Braziliaanse hapjes met de Thermomix. Het was voor mij nu heel eenvoudig geworden om moeilijke recepten te maken. De Thermomix neemt mij veel werk uit handen. Door het online recepten-platform maak ik nu ook gerechten die ik anders nooit had kunnen maken. Voor mij is de Thermomix echt een ‘tweede kok in de keuken’.

 

Eind 2022 werd ik gevraagd om adviseur te worden van de Thermomix. Ik vind het heel erg leuk om mijn ervaring en passie te kunnen delen met anderen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0